Sabtu, 22 Maret 2014

manfaat sirsak bagi kesehatan

manfaat sirsak bagi kesehatan Τα οφέλη των φρούτων soursop τόσο καλή όσο τα οφέλη της dragon fruit , soursop καρπός έχει πολλά οφέλη να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας . Μια μεγάλη έρευνα που λέει ότι ο καρπός soursop μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου . Όχι μόνο μέρος του καρπού , που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε , αλλά και άλλα μέρη όπως soursop αφήνει στο δέρμα μας μπορεί να πάρει τα οφέλη .

Soursop φρούτα είναι ένα φρούτο που είναι πράσινο , είναι εκεί σαν μαλακά αγκάθια μάλλον σπάνια στο δέρμα και έχει μια γλυκιά και ξινή γεύση . Για να μπορέσετε να πάρετε τις ιδιότητες του sirrsak φρούτα , μπορείτε να καταναλώνετε άμεσα ή με το να καταστεί ένα ποτό χυμό που μπορεί να ανακουφίσει τη δίψα .

 Γιατί soursop φρούτα μπορεί να αντιμετωπίσει με διάφορες ασθένειες ; Αυτό συμβαίνει επειδή το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε soursop φρούτα , soursop φρούτων που είναι πλούσια σε βιταμίνη C περιεχόμενο των 20 mg ανά 100 γραμμάρια σάρκας του καρπού . Το περιεχόμενο της βιταμίνης C, η οποία είναι πολύ ψηλά στην soursop φρούτα είναι ένα αντιοξειδωτικό που εργάζεται για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος . Επιπλέον soursop είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες που έφθασε το 3,3 g ανά 100 g σάρκας του καρπού , η οποία απαιτείται από το σώμα μας . Ο παρακάτω πίνακας ουσίες dizi φρούτα soursop ( ανά 100 γραμμάρια) και τα οφέλη που μπορούμε να πάρουμε .

    Ενέργεια : 65 Kcal
    Πρωτεΐνες: 1 g
    Λιπαρά: 0,3 γραμμάρια
    Υδατάνθρακες : 16,3 γρ
    Ασβέστιο (Ca) : 14 mg
    Φωσφόρος (Ρ ) : 27 mg
    Fiber : 2 g
    Σίδηρος ( Fe ) : 0,6 mg
    Βιταμίνη Α : 1 RE / 10 ( SI )
    Βιταμίνη Β1 : 0,07 mg
    Βιταμίνη Β2 : 0,04 mg
    Βιταμίνη C 81,7 έως 20 mg
    Νιασίνη : 0,7 mg

Για να αντιμετωπίσει με διάρροια ή διάρροια σε βρέφη
Αν το μωρό έχει διάρροια ή μαλακά κόπρανα , τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε αμέσως soursop καρπός είναι ώριμος , στη συνέχεια συμπιέζεται και φιλτράρεται για να πάρει νερό . Στη συνέχεια Drinks 2-3 κουταλιές της διάρροιας σε βρέφη .

Για τη θεραπεία της νόσου του ήπατος
Ευτυχώς θεραπεία συκώτι σας , στη συνέχεια, άλλα γεύματα fast food . Το μόνο που πρέπει να πίνετε χυμό soursop για 1 εβδομάδα ως υποκατάστατο γεύματος .

Να μεταχειριστεί αιμορροΐδες .
Soursop φρούτα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία των αιμορροΐδων . Το τέχνασμα , πιέστε τα φρούτα είναι ώριμα soursop , στη συνέχεια να λάβει 1 φλιτζάνι νερό . Πίνετε 2 φορές την ημέρα , πρωί και απόγευμα .

Για να ξεπεραστεί ο πόνος ούρα της ουροδόχου κύστης
Προετοιμάστε το ημι- ώριμα φρούτα soursop , ζάχαρη και αλάτι για γεύση . Μαγειρέψτε όλα τα υλικά σε ένα κομπόστα . Τρώγονται απλό και εκτελούνται τακτικά κάθε μέρα για 1 εβδομάδα στη σειρά .

Για τη θεραπεία Anyang - anyangen
Anyang - anyangen είναι μειωμένη ούρηση αισθάνεται σαν ένα πόνο καψίματος . Για να ξεπεραστεί αμέσως την προετοιμασία μισό ώριμο soursop φρούτα και τη ζάχαρη σε γεύση . Μετά από ότι τα φρούτα soursop ξεφλουδισμένες και βρασμένο με ζάχαρη , μαζί με 2 φλιτζάνια νερό . Μετά το μαγείρεμα , σουρώνουμε και πίνουμε το νερό .

Άλλες ιδιότητες των φρούτων soursop είναι να ξεπεράσει την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας , βοηθά το σχηματισμό των οστών , αύξηση της αντοχής , επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης , χρησιμοποιείται ως εναλλακτική θεραπεία της χολολιθίασης , antisembelit , ουρική αρθρίτιδα , αυξημένη όρεξη , και τη βελτίωση του πεπτικού συστήματος .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar