Minggu, 23 Maret 2014

benefits of drinking green tea before bedtime

benefits of drinking green tea before bedtime Sok haszna a zöld tea fogyasztása lehet kapni , ha nem minden nap . Számos tanulmány bizonyítja, hogy a zöld tea fogyasztása jelentős befolyása van a szervezetben . Ha még soha nem fogyasztott vagy fogyaszt is szabálytalan , akkor lehet kezdeni a zöld tea fogyasztása mostantól. A következő előnyei vannak a zöld tea lehet, hogy soha nem ismert.

megakadályozza a rák
Az egyik előnye a zöld tea fogyasztása , hogy megakadályozza a rák . Vannak különböző rák, amely lehet előzni csak a zöld tea fogyasztása rendszeresen , beleértve a mell-, prosztata-, nyelőcső-, tüdő-, hólyag- , gyomor-, hasnyálmirigy-és végbélrák . A rák megelőzhető miatt katekin anyag található zöld tea . Az anyag képes arra, hogy kikapcsolja rákkeltő , meggátolhatja mutáció , valamint csökkenti a kialakulását és a tumorsejtek növekedését a szervezetben . Ezért van az, akkor javasoljuk, hogy igyon legalább négy csésze zöld tea egy nap, hogy a rákellenes előnyeit.

Egészséges Szív
Ön is kap egyéb juttatások a zöld tea fogyasztása , mint például a szív egészségét. Fogyasztása a zöld tea, azt jelenti, hogy lesz egy kisebb kockázatot a szívbetegség és a stroke . Számos kutatás azt mutatja, hogy iszik legalább egy csésze zöld teát rendszeresen, minden nap is csökkentheti a szívroham kockázata , mint 44 százalék . Míg más tanulmányok is kimutatták, hogy a zöld tea rendszeres is csökkenteni a koleszterinszintet.

Egyéb előnyei
Mint már korábban említettük , számos előnye van a zöld tea fogyasztása . Eltekintve a két fent említett előnyök , vannak más előnyök is van annak megakadályozása, rheumatoid arthritis , csökkenti a magas koleszterin szint, érrendszeri betegségek megelőzésére , kezelésére a fertőzés és csökkent az immunrendszer működését . A legfontosabb , hogy ezeket az előnyöket , hogy inni a zöld teát rendszeresen, minden nap. Ne feledje, hogy lehet fogyasztani minden nap körülbelül 3-4 csésze .

Mitől zöld tea különleges?
Lehet, hogy tanult az előnyeit a zöld tea fogyasztása , mint a fent említettek . Ezekkel a különböző juttatásokat , akkor vajon mi teszi a zöld tea olyan különleges . Nos, valójában a titok a zöld tea abban rejlik, hogy a természetes anyagok , mint például a katekin és polifenolok , például EGCG vagy epigallokatechin -gallát. EGCG antioxidáns, amely nagyon erős elleni küzdelemben a rákos sejtek . Ez az anyag megöli a rákos sejteket anélkül, hogy károsítaná az egészséges szöveteket. Emellett csökkenti a koleszterinszintet , és gátolja a vérrögök kialakulását . Ezekkel a hatékony specialitás , ne habozzon, meginni , hogy az előnyöket a zöld tea fogyasztása .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar