Senin, 24 Maret 2014

manfaat pepaya bagi rambut

manfaat pepaya bagi rambut Előnyei papaya valóban használható a világon az egészség és a szépség. Nem csak a gyümölcs, hogy elfog a hasznot, hanem nagyon tápláló papaya jót tesz az egészségnek és a mindennapi élet , kezdve az növeli az étvágyat , javítja az emésztést , hogy kell használni , mint egy maszk akne kezelésére.

Érett papaya gyümölcs édes íze annyira, mint kezdve a gyerekek a felnőttek. Míg a fiatal papaya gyümölcs általában használt főtt zöldség vagy növényi keverjük lodeh - keverjük .

 Papaya gyümölcs általában ültetett az udvaron vagy a kertben, így könnyű a számunkra, hogy képes legyen megtalálni ezeket a darabokat . De ha nincs papaya növény, a gyümölcs lehet megvásárolni a boltokban vagy szupermarketekben a közelben. Az alábbi tápanyagok találhatók papaya gyümölcs és előnyeit abban foglalt .

Tápanyag tartalma papaya gyümölcs

    Energia ( kcal ): 46
    Fehérje (g ): 0.5
    Szénhidrát ( g ) : 12.2
    Kalcium ( mg ): 23
    Foszfor ( mg ): 12
    Vas (mg) : 1.7
    A-vitamin ( SI ) : 365
    B1-vitamin ( mg ) : 0,04
    C-vitamin (mg ): 78
    Víz ( g): 86,7

Papaya egészségügyi előnyökkel jár:

    Papaya gyümölcs nagyon jó, hogy segítsen a diéta, mert tartalmaz alacsony kalória , de tartalmaz nagy táplálkozás.
    Papaya bőre segíthet sebgyógyulás a bőr .
    Papaya gyümölcs tartalmaz gyulladásgátló és rákellenes
    Papaya gyümölcs lehet használni, mint egy méregtelenítő , amely eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből eszik friss papaya gyümölcsöt rendszeresen és rendszeresen .
    Ha emésztési problémák és székrekedés , lehet leküzdeni fogyasztásával papaya gyümölcsöt .
    Papaya gyümölcs is növeli az állóképességet , mert a magas vitamin tartalom .
    Papaya gyümölcs megakadályozhatja a megnövekedett vércukorszint cukorbetegek számára.

Az előnyök a papaya a szépség :

    Segíthet gátolja a haj növekedését és a korpásodás jelenleg egy módja annak, hogy fogyasztani őket rendszeresen .
    Papaya gyümölcs is megakadályozza a korai öregedést . Ez azért van, mert tartalmaz egy csomó elemet , amely segíthet a harcot a szabad gyökök , amelyek az oka a korai öregedés.
    Fehéríti a bőrt , hogyan kell papaya gyümölcsöt , majd lereszeljük , és adjunk hozzá néhány csepp citromlevet. Egyesítik a hozzávalókat, amíg keverik , majd ezt követően a test , amit akar fehérített .
    Segíthet megszüntetése akne hegek . Ez azért van, mert a tartalom a papaya papain , ami egy olyan enzim , amely képes csökkenteni a gyulladást.

Ön el tud fogyasztani papaya levét közvetlenül , vagy ízlés szerint. Amellett, hogy a papaya , akkor is megpróbál előnyeit sárkány gyümölcs , hogyan kell fogyasztani naponta , hogy a maximális hasznosságát. Sok szerencsét !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar