Senin, 17 Maret 2014

manfaat daun katuk bagi pria

manfaat daun katuk bagi pria Τα οφέλη της κανέλας φύλλο είναι πιο δημοφιλής ομαλή γάλακτος στις θηλάζουσες μητέρες , αλλά η πραγματική αποτελεσματικότητα των φύλλων κανέλλας δεν είναι μόνο αυτό . Υπάρχουν πολλά οφέλη και μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να πάρετε από ένα φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως ως φράκτη ενός καλλωπιστικό φυτό του .

Κανέλα φυλλώδη λαχανικά είναι πολύ φρέσκα για να καταστεί σαφές , όπως το σπανάκι και κάποια άλλα λαχανικά . Συνήθως μαγειρεμένα με σκουός katuk προβιά , καρυκευμένο με φέτες κόκκινο κρεμμύδι και το λευκό και διάφορα άλλα καρυκεύματα . Σερβίρεται με πικάντικη σάλτσα κόλλα γαρίδων είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα μενού που ταιριάζει να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας .

 Πίσω από όλη αυτή την κανέλα φύλλο φρεσκάδα , αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που μπορούμε να πάρουμε . Μεταξύ αυτών είναι θερμίδες , πρωτεΐνες , υδατάνθρακες , σίδηρο , βιταμίνη Α , βιταμίνη Β1 και βιταμίνη C. Επιπλέον kandunagn πλούσια σε πρωτεΐνες , λίπη , βιταμίνες και μέταλλα , κανέλα αφήνει επίσης να περιέχει τανίνες , σαπωνίνες , φλαβονοειδή και αλκαλοειδή παπαβερίνη τόσο πολύ δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως μια φυσική θεραπεία. Όπως αναφέρθηκε από m.vemale.com , εδώ είναι μερικά από τα οφέλη για την υγεία σε φύλλα κανέλας .

Για την ομαλή γάλα
Για τις μητέρες που θηλάζουν , για την ομαλή γάλα μπορείτε να καταναλώνετε κανέλα φύλλο ενώσεις seskuiterna οξύ που περιέχουν τα περιεχόμενα και άλλες σημαντικές ενώσεις .

Για να θρέψει το μάτι
Κανέλα φύλλο μπορεί να θρέψει τα μάτια , επειδή δεν υπάρχει περιεχόμενο της βιταμίνης Α για να μην σας διάφορες διαταραχές και ασθένειες που προσβάλλουν την αίσθηση της όρασης .

Για να ξεπεραστεί Αναιμία
Αναιμία ή αναιμία μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση φύλλων κανέλλας , μπορεί να συμβεί , διότι σε κάθε 100 γραμμάρια μιας ουσίας που περιέχει 2,7 χιλιοστόγραμμα φύλλων κανέλλας σιδήρου είναι χρήσιμη για τους ασθενείς με αναιμία . Επιπλέον προς σίδηρο, περιεκτικότητα σε ασβέστιο στα φύλλα όσο 204 χιλιοστόγραμμα της κανέλας ή τέσσερις φορές υψηλότερη από την περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα των φύλλων λάχανου.

περιέχουν χλωροφύλλη
Χλωροφύλλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τους ιστούς του σώματος , ξεπερνώντας τα παράσιτα , τα βακτηρίδια , τους ιούς και το σώμα των χώρων μεταβολικών διάθεσης αποβλήτων . Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το περιεχόμενο της χλωροφύλλης στα φύλλα katuk περισσότερο από ό, τι τα άλλα είδη φυτών .

Κανέλα φύλλο mengangung κολλαγόνου
Φύλλων κανέλλας περιέχει επίσης κολλαγόνο που μπορεί να χρησιμεύσει για τη μεταφορά του λίπους , meyehatkan υγιή ούλα , ενισχύει την ανοσία, βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα , meyembuhkan πληγές και τη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου .

Εκτός από τα οφέλη των φύλλων κανέλας , μπορείτε επίσης να πάρετε τα οφέλη της soursop φύλλα είναι επίσης άφθονα για καθημερινή υγεία σας . Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar