Sabtu, 01 Maret 2014

contoh surat lamaran kerja ke bank bri

contoh surat lamaran kerja ke bank bri Şikayetler ve arkadaşlar sorular bizemployess kayıtuygulanması ile doğrudan uğraşmak isteyenler için söylemek zorundayım . Bu arada biz bu kadar zor bu saat2 online kayıt çok kimsitesine girmek olduğunu bilgilendirebilir .

Biz bu kısıtlamaları ilgili taraflar tarafından ele alınabilir , bu yüzden benim arkadaş kimkısıtlamaları almak için online kayıt istemeyen umuyoruz .

Biz bu gibi durumlarda hatırlatmak gerekir bir şey yararlanmak için devleti kullanmakpartilerinvarlığını ekarte etmez . Bir söz veyamemurtescili ile ilgili bir şey teklif olanlar varsa nedenle, güvenilir olmamalıdır .

Bu telefon numaraları da dahil olmak üzere tam adres biz istemediğiniz şeyleri önlemek için bu forumda açıkça yayımlandı değil , iyi.

Bu vesile ile EndonezyaCumhuriyetitopraklarında Memurları ( CPNS ) için bir aday olarak beni kabul edebilmek için , Hukuk ve EndonezyaCumhuriyeti İnsan HaklarıBakanı Bakanlığı'na geçerlidir.
Aşağıdaki gibi Hukuk ve İnsan Hakları BakanlığıBakan olarak değerlendirilen vesile bazı gereksinimleri ekli :
Son Lise Diploması 1.Foto tasdikli fotokopisi
Sertifika 2.Foto bilgisayarın fotokopisi
3.Foto Kopya ID : 1 Formu
Doğum Belgesi 4.Foto Kopya : 1 yaprak
Kopya 5.Foto polis belgesi açıklamalar : 1lembar
Family Card 6.Foto Kopya : 1 yaprak
Sarı karttan 7.Foto kopyalayın : 1 sayfa
8.Pas renkli fotoğraflarını 3X4 : 2 adet

YaniAdalet Bakanı ve İnsan Hakları Bakanlığına bu dilekçeyi gönderin. İlginiz ve göz için ben Sayın teşekkür etmek istiyorum

Tidak ada komentar:

Posting Komentar