Kamis, 24 April 2014

cara mengecilkan paha dan betis

cara mengecilkan paha dan betis Si të tkurret kofshën mund të japin rezultate maksimale në qoftë se bëhet me zell . Shumica e njerëzve të cilët nuk janë ata që nuk e bëjnë copa-copa apo të sinqertë .

E vërteta nuk është e vështirë që të jetë në gjendje për të marrë kofshët zbehta , ju mund të kufizoni kofshën me aktivitetet e përditshme . Për shembull , kur në shtëpi apo edhe kur në punë . Baimana kurioz të bëni ? Për t'ia filluar , dëgjoni tërësisht pas këtë koment .

 Për shumicën e grave , një kofshë është një problem i madh , sepse kjo i bën ata të duken fatter . Për të kapërcyer këtë , provoni disa nga këshilla më poshtë mund të sigurojë një zgjidhje për ju .

Trajnimi i shpejtë
Duke bërë një shëtitje të shpejtë për gjysmë ore apo më shumë çdo ditë rutinë mund të bëjë muskujt më dinjitoz kofshët tuaj dhe të vogla . Mënyrë e shpejtë është gjithashtu në gjendje për të kapërcyer dhe për të zvogëluar dukshmërinë e celulitit .

Ups Trajnimi ulem
Përveç mënyrë të shpejtë , trajnim sitp për pesë minuta para se të shkojnë në shtrat mund të ndihmojë që të kufizoni kofshën .

Lart e poshtë shkallëve
Nëse ju punoni në zyrë ka disa kate , atëherë kjo mund të jetë një avantazh të veçantë . Sepseudhëtim gjithashtu ngriturshkallë do të ndihmojë jo vetëm uljen e kofshët mëdha . Ju mund të jetë deri dhe poshtë në një shkallë me një akuzë të 2 x 8 .

Yoga Ushtrimi
Duke bërë gjimnastikë yoga , ju mund të bëni në krye të muskujt kofshë . Ne sugjerojmë se yoga mund të bëni gjimnastikë ndikime të drejtpërdrejta në kofshë .

Squatting me këmbët e hapur nga jashtë
Për ta bërë këtë ushtrim , ju duhet një mjet Dumber peshon 3-5 kg . Merrni një trap me pozitën e duart para jush është zgjeruar . Hapur këmbët të gjerë të jetë e mundur , pastaj të marrë postin më të ulët të mundshme deri në kofshët paralele në dysheme . Kryen lëvizjen e disa herë me një akuzë të caktuar . Duke bërë këtë ushtrim në baza të rregullta për të trajnuar kofshën e brendshme për ta bërë atë të shtrënguar dhe të ngushta .

Heq Shtrirë këmbë deri rreth 15 cm mbi dysheme .
Me numërimin 2 x 8 do të ndihmojë të forcojë dhe të tkurret kofshët tuaj , për aq kohë sa ajo është bërë rregullisht .

Ndryshimi i jeteses
Mënyrë jetese të sëmurë të tilla si konsumojnë shumë ushqime që përmbajnë shumë yndyrë duhet të zbresim . Perbanyak konsumojnë perimet jeshile dhe fruta të pasura me vitamina dhe fibra .

Denga bërë disa rutinë dhe këshilla në mënyrë të rregullt , atëherë një kofshë të vogël vetëm një ëndërr larg . Përveç kësaj për të zvogëluar kofshët tuaj , ju gjithashtu mund të përpiqen për të humbur peshë , nëse ju akoma keni një të tërë shumë depozitave yndyrë . Have fun !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar