Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea for hair and skin

benefits of green tea for hair and skin Ka përfitime të ndryshme të çajit të gjelbër për flokët në qoftë se ju e dini se si të bëjnë përdorimin e çajit të gjelbër . Çaji jeshil përmban shumë substanca që janë të dobishme për trupin tonë , duke përfshirë edhe flokët tona . Ju mund të keni flokë të shëndetshëm dhe për të parandaluar humbjen e flokëve nga konsumojnë çaj jeshil rregullisht . Ka patur shumë studime që tregojnë se çaji jeshil ka ndikim të madh në flokët tuaj . Rezultatet e hulumtimeve janë publikuar mirë , duke e bërë më shumë njerëz të interesuar në përdorimin e çaj jeshil . Në vijim janë disa nga përfitimet e çaj jeshil për flokët .

Të stimulojë rritjen e flokëve
Një nga përfitimet më të popullarizuara të çajit të gjelbër për flokët është për të nxitur rritjen e flokëve . Çaji jeshil përmban EGCG ( epigallocatechin gallate ) , dmth një antioxidant fuqishme e cila ka përfitime të ndryshme për trupin tuaj , duke përfshirë parandalimin e humbjes së flokëve dhe të rritjes së flokëve stimulim . Një studim në është kryer në Japoni për të gjetur prova se EGCG është në gjendje për të nxitur rritjen e flokëve . Rezultati ishte follicles flokët trajtohen me ECGC tregoi zgjatjen dhe rritjen ekonomike në krahasim me kulturat e kontrollit . Një nuancë e çajit të gjelbër që përmban 10 për qind të EGCG kishte provuar të jenë efektive në nxitjen e rritjes së flokëve . Tretësirë ​​Çaji jeshil është në dispozicion në dyqane të ndryshme të ushqimit të shëndetshëm apo dyqane online .

Soothe Dandruff dhe Psoriasis
Përfitime të tjera të çajit të gjelbër për flokët ju mund të merrni janë lehtësues zbokth dhe psoriasis . Ju mund të përdorni një shampo që përmban çaji jeshil kur larë flokët tuaj . Përndryshe , ju mund të përdorni çaj jeshil për pije flokët tuaj pasi të keni larë flokët tuaj duke përdorur një shampo . Aplikimigjelbër çaj do të ju ndihmojë të reduktuar acarim kokës . Kur zgjedhjen e një shampo që përmban çaji jeshil , ju më mirë shikoni me kujdes etiketën . Shiko për një shampo ku çaji jeshil është e shkruar në krye të listës përbërës . Ju duhet të zgjidhni një të tillë që nuk përmban kimikate të dëmshme të tilla si Parabens ose sodium laurel sulfate . Këto substanca janë përgjegjës për acarim të kokës .

Forcimi i flokeve juaj
Ju gjithashtu mund të gëzojnë përfitimet e tjera të çajit të gjelbër për flokët , të tilla si forcimin e flokëve tuaj . Çaji jeshil përmban Panthenol , vitaminë C dhe vitaminë E. Këto substanca janë përdorur zakonisht si përbërës në kondicioner flokët . Panthenol e cila është një provitamin është efektive në forcimin apo zbutjen flokët tuaj , si dhe parandalimin e flokët tuaj nga përfundon ndarë . Vitamina E është efektive është restaurimin e flokëve të dëmtuar apo të thatë . Ndërkohë , vitamina C është efektive në mbrojtjen flokët tuaj nga rrezatimi UV . Për këtë arsye , ju duhet të zgjidhni një produkt flokësh përmban ekstrakt çaji jeshil ose EGCG .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar