Jumat, 25 April 2014

benefits of coconut oil on face and hair

benefits of coconut oil on face and hair Kur ju mendoni për përfitimet shëndetësore të naftës kokosit , ne do të mendoj se gjëja e fundit që vjen në mendje është fërkim yndyrat bimore ushqimor në të gjithë fytyrën tuaj . Duke përdorur vaj kokosit është një mënyrë e mrekullueshme e natyrshme për ta bërë fytyrën tuaj të pastër dhe të shëndetshme .

Duke përdorur vaj kokosit përdoret për të moisturize lëkurën do të mbajë atë në kërkim të zhdërvjellët dhe të butë , pa pasur nevojë për të mbajtur të kërkojë përsëri . Përfitimet e vaj kokosit në lëkurë është e krahasueshme me atë të vaj mineral . Më tej , ndryshe nga vaj mineral , nuk ka asnjë shans për të pasur efekte negative anësore në lëkurë .

 Vaj kokosit mund të përdoret si një moisturizer lëkurës , duke ndihmuar me lëkurë të thatë . Naftës kokosit është përgjigjja e natyrës për të pasur me ngjyra të ndezura dhe të shëndetshme të lëkurës . Ka një arsye pse vaj kokosit është kudo tani.

Kokosit naftës Prona të paluajtshme:

    antimicrobial
    Anti - inflamator
    antioxidant
    Moisturizing

Kokosit naftës Face Trajtimit :

Face Wash
Përzierje vaj ulliri dhe vaj kokosit për një hidratues , spastrim të thellë dhe të gjitha larë natyrore .

Facial Scrub
Mix vaj kokosit dhe sode buke për një pastrim të butë spastrimit .

Moisturizer
Butësisht fshij një çik të vogël vaj kokosit në lëkurën tuaj çdo natë pas spastrimit .

Makeup Remover
Rub vaj kokosit mbi përbërjen kokëfortë , pastaj fshij me një shtupë të ngrohtë .

përballen me maskë
Mix vaj kokosit dhe mjaltë për një maskë antibacterial fytyrës . Dërgo në për 15 minuta , pastaj pije .

Lip Balm
Lugë pak vaj kokosit në një kanaçe të vogël për të madhe që mban erë balsam DIY cik .

Naftës kokosit është i sigurt për shumicën e njerëzve në kombinim me të bimëve të tjera . Doza e duhur e naftës kokosit varet nga disa faktorë të tillë si mosha e përdoruesit , shëndetin , dhe disa kushte të tjera .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar