Selasa, 25 Februari 2014

manfaat madu bagi kulit wajah

manfaat madu bagi kulit wajah Mesi on palju sisu, mis on tõhus naha tervise ja ilu . Natural koostisosa mett, teiste seas näiteks antioksüdant, antibakteriaalne, B-vitamiini ja vitamiini C.

1 . kaitsta nahka

Palju kasu, tingimusel mesi , mis kaitseb nahka on tema peamine võimeid. Sisu antioksüdante , seenevastaste ja antimikroobse võib paraneda haavad, lööve ja naha võidelda infektsiooniga .

2 . niisutab nahka

Mesi on juba ammu tuntud kui looduslik koostisosa , mis , kui seda kasutatakse regulaarselt , saab pehmendab nahka ja juukseid kuivana . Teil on võimalik taotleda mett näo ja kaela piirkonnas või segada teiste looduslike koostisosade teha oma naha pehmeks .

3 . Vältida vananevale nahale

Mesi aitab ka vähendada vananemise märke . Võite vaadata noorematel , sest sisu mesi , mis võib neutraliseerida vabu radikaale. See mett saab valmistadatooner. Tee segu kaks teelusikatäit tooner sidrun, kaks teelusikatäit mett ja vett. Seejärel segage koostisosad puhtasse pudelisse ja raputada kuni see on ühtlaselt jaotunud. Et seda kasutada , kohaldatakse paned tooner üldiselt kallates paar tilka peale vatitikuga ja hõõruge seda oma nägu, mis on kustutatud .

4 . Haavade nahas

Ja haavainfektsioonid saab vähendada süües mesi . See on tingitudmesi on mikroobivastaste sisu . Sisuliselt suhkru mesi võib kiirendada haavade paranemise protsessi.

5 . Säilitada Skin Beauty

Seda saab teha kahel moel korraga süüa mett. Joo regulaarselt ja kohaldada seda otse nahale ja juustele. Toitainete mesi nagu magneesium, kaalium ja kaltsium aitab kaasa naharakkude uuenemist , mis soodustavad rakkude luua terve ja ilus nahk .

6 . Nahk puhastamine

See kõlab imelik tõesti , kui mesi on öelnud, et puhtamaks. Kuid sisu looduslikud ensüümidmesi , veega segatuna , võib teha õrna antiseptiline puhastabnahka põhjalikult ilma vähendada oma loomuliku õli sisaldus .

7 . Ületades Akne

Jah, akne on sageli naiste probleem . Eemaldada saab taotleda mesi akne ja lase seista 15 minutit, seejärel loputa. Sisu efektiivne anti kill akne bakterid ja puhastada plekke.

Mida me eespool mainitud on väike osa kasust ja efektiivsuse mett. Seal on palju rohkem kasu mesi muid asju . Sellepärast mesi on dubleeritud 1001 omadused inimestele.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar