Senin, 24 Februari 2014

benefits of lemon drops

benefits of lemon drops La llimona és un munt de taronja usat per a una varietat de raons . Sari quan a rodanxes i fruita pelada es pot utilitzar per tractar una varietat de problemes de la pell i de salut . Ric en àcid cítric , aroma de llimona forta sospita que causa ardor d'estómac quan es consumeix en el matí .

No obstant això , l'estudi assenyala que , com se cita des BoldSky.com , que converteix llimones bo així que es consumeix en el matí , per ajudar a perdre pes i cos mendetoks . El suc de llimona s'utilitza com un ingredient natural , barrejat amb altres fruites o consumit a si mateixos .

D'altra banda , aquests són alguns dels beneficis del consum d'aigua de llimona al matí :

Perdre pes

Beure aigua de llimona pot ajudar a perdre pes . El truc consisteix a esprémer llimona confitats i afegir a un got d'aigua tèbia . Sense consum de sucre afegit per endavant .

Detox

Llimona popular com una desintoxicació natural per desfer- les toxines en el cos . De la mateixa manera , amb mengonsumsinya utilitzen l'aigua calenta sense sucre .

Mendetox fetge

A més mendetox digestió , llimona massa poderós per mendetox fetge . Amb el consum de suc de llimona , a continuació , es pot augmentar la producció d'enzims en el fetge fins a aquest augment de la micció i la neteja dels ronyons .

El fer front a un problema respiratori

Beguda de la llimona en el matí per ajudar a superar el problema de la respiració . Especialment vostès que pateixen d'asma i al · lèrgies . Aigua de llimona ajudarà a eliminar la flegma .

La cura d'una lluentor

Llimona i mendetoks netejar la pell perquè la pell es veu més brillant i més net . Especialment vostès que pateixen de problemes d'acne inflamat , es recomana tractar d'aquesta manera.

Com un anti -envelliment

Prevé l'envelliment prematur barat , i es pot usar ingredients cítrics de llimona . Naturalment , aquests ingredients prevenen la formació de línies de les arrugues a la cara .

La cura de la salut oral

La llimona és també una substància natural per netejar la boca i evitar el mal alè . Minimitzar el dany a les dents , i el dolor dental .

Bé, espera d'altra banda, van anar al supermercat , supermercat o mercat tradicional , així que no us oblideu de comprar llimones .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar