Sabtu, 22 Februari 2014

Cara Menghilangkan Flek di Wajah secara Aman

Cara Menghilangkan Flek di Wajah secara Aman Akne mitte ainult põhjustab probleeme , kui ta vastab näonaha piirkonnas, kuid ka pärast seda on läinud . Akne võib jätta plekke , mis häirivad .

Vastavalt ilu ekspert Nikos Narkissos , ükskõik kui palju kreemid ja akne ravimeid te võtate , kui juur probleem ei lahene , siisakne jätkab uuesti.

Siin on mõned soovitused , et ta andis vabaneda akne armid plekidnägu .

Kasutage suunatud ravi
Parim viis vältida akne akne armid on praegu protsessi paranemist. Vali õige ravim, mis on suunatud ala akne. Sisaldavate toodete AHAs ja glükoolhappe ja vitamiin C on väga efektiivne , vähendadesarmkoe inarmi .

vältida pigistada
Kuigi see ei saa oodata, et saada lahti akne , kuid vältida pigistada pimples . Let tühjenenud abiga akne ravi akne. Harjumus liigutav akne , rääkimata pigistada ainult süvendabseisund ja teha akne armid muutunud Rokonarpinen .

Kaitsta päikese
Ultraviolettkiirgusest akne armid saavad piirkond,tumedam ja rohkem selgelt nähtav.

ületada hüperpigmentatsioon
Kasutage toode, mis on ette nähtud tegelda hüperpigmentatsioon ebaühtlane nahatoon . Need tooted on tavaliselt naha kergendada tooteid.

Ärge kasutage liigset nühkima
Armistumine toimub, kui kasutadnühkima liiga tihti . Suurekristalliline kasutatud vabaneda Mustpeade ja vistrikud ainult ärritada põhjus löövet.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar