Jumat, 28 Februari 2014

manfaat lidah buaya dan nama latinnya

manfaat lidah buaya dan nama latinnya Hi ha més de 200 tipus de plantes d'aloe vera , però només cinc dels quals tenen beneficis per a la bellesa, que l'Aloe Barbadensis Miller , Aloe perryi Baker , Aloe Ferox , Aloe arborescens i Aloe saponaria .

Així que molts beneficis , ja saps .

suc
Cada dia , diligent mitjà beure una tassa de suc d'àloe vera per a la pell es veu net i millorar la qualitat de la pell . Aloe vera pot enriquir als constructors de subministrament de matèries per produir i millorar la salut de la pell . La nostra pell naturalment reparar-se a si mateixes en cada 21 a 28 dies. La formació dels nutrients continguts d'aloe vera pot ser utilitzat per la nostra pell contra danys a la pell .

mascaretes
Ph contingut en aloe vera pot restaurar l'equilibri de la pell , mentre que la neteja de la pell està tacada . Un ús diligent d'aloe vera mascareta natural . Preparar 1 cullerada de mascareta de fang , 1 cullerada de suc d'àloe , 1 cullerada de farina d'avellana , 1 gota d'oli essencial d'arbre de te , 1 gota d'oli essencial de lavanda i 1 gota d'oli essencial de menta . Combini tots els ingredients , aplicar sobre la cara i deixar actuar durant ± 15 minuts . Esbandida amb aigua tèbia , després aboqui aigua freda . Rutinlah aquest tractament durant 2 setmanes .

mascareta Cabell
Aloe vera conté Glico proteïna molt bo per al cabell i fer que exuberant i bella . El truc , pelar la planta d'aloe vera i després es frega la carn en el cuir cabellut i el cabell .

pell ferida
Efecte de l'àloe vera gelea Chilling pot ser de primers auxilis quan estem patint de cremades o escaldades . També es pot utilitzar per a la pell irritada causa de l'excés de sol . Simplement enganxeu la carn d'aloe vera sobre l'àrea lesionada . El fred produïda a partir d'aloe vera ajudarà al procés de curació .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar