Kamis, 27 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja alfamart

contoh surat lamaran kerja alfamart alatt lehet hivatkozási közületek, akik szeretnék alkalmazni a munkát, mint egy pedagógus vagy tanár. Valóban sokan, akik azt szeretnék, hogy egy tanár , különösen köztisztviselők. Köszönhetően , hogy a helyzet , úgy vélik, hogy a jólét az életének. Sőt, a kormány biztosítja jóléti tanárok számára , akik a köztisztviselők jogállásáról azáltal, hogy az alapfizetés és egyéb juttatások .

Élsz másolni Lamara minta levél alatt, és testre az Ön személyes adatait , hogy van. Ne felejtsd el csatolni támogató fájlokat, így el lehet fogadni , mint a tanár az iskolában intézményben akarsz. Ha azt tervezi, hogy alkalmazni egy tanár, akkor láthatjuk a mintát kísérőlevél alatt , mint a referencia .

Üdvözlettel ,
Ezennel hogy kérelmet egy állásra , hogy egy iskolai tanár fizetése a Mr / Mrs vezet , mint a személyes adatok a következők:

Név: Zabir Al Ahsan S.Pd
Hely, Születési idő : Berastagi , március 15, 1985
Nem: Férfi
Vallás: Iszlám
Utolsó Oktatás : S - 1- Angol Tanszék
Címe: Jl . Rózsa utca , 91 Banyuwangi

A fentiek alapján , kívánom , hogy az állásra , hogy tanár lesz a tandíj , hogy Mr / Mrs vezet ma. A figyelmet , Mellékelem :

1. . Fénykép másolatát az utolsó diploma 1 lap
2. . Fénykép másolatát átiratát fokozatok 1 lap
3. . Fénykép másolata az igazolvány 1 lap álláskeresők
4. . Copy igazolvány 1 lap
5. . Fotó mérete 3 x 4 cm 2 db

Ezért hoztam létre ezt a kísérőlevelet az igazat megvallva , a figyelmet és a bölcsesség úr / asszony azt mondom, sok köszönet .

 Könnyű és nagyon praktikus , nem? Csak másolja biztosan marad a fenti dokumentumokat , és akkor van egy új pályázatát levél azonnali iskola küldje el a hivatal megy. Remélhetőleg sikerült , és sok szerencsét employess Job Application Letter Minta Tanár felett

Tidak ada komentar:

Posting Komentar