Sabtu, 01 Februari 2014

manfaat beras merah dan hitam

manfaat beras merah dan hitam Tijekom tog vremena , indonezijskom ljudi samo konzumiraju bijelu rižu , tako da oni imaju tendenciju da se ne želite probati drugu vrstu riže . Osim bijele riže , smeđa riža pretvara neki koji imaju ogromne prednosti za ljudsko tijelo . U istraživanju koje je proveo Experimental Biology godišnjoj konferenciji ( 24-28 travnja ) Anaheim Kaliforniji , As . Kazavši da postoje dvije vrste riže koji mogu smanjiti visoki krvni tlak i rizik od srčanog udara su : smeđa riža i mljevena riža pol . Od Riet je dovelo do zaključka , da jekorisno smeđa riža je puno bolje nego bijela riža , zaštititi tijelo od bolesti i ateroskleroze ( pengerasaan arterija ) i visokog krvnog trkanan .

Jedan istraživač po imenu Saturo Eguchi i kolege , rekao je da je istraživanje je napomenuti da su pokrenuti nešto što se zove Tvar Antiontensin tvar II u smeđe riže . Ova supstanca je u stanju prevladati bolest ateroskleroze i visokog krvnog tlaka . Antiontensin tvari sadržane u slojevima oljuštiti kadriža je smeđa riža se pretvara u bijelu rižu . Tako dapremaz ne oljuštiti , dok brušenjeriža treba koristiti tradicionalne alate kao što se koristi od strane Japanaca .

Čak i smeđa riža ima prehrambene sadržaj daleko bolje od bijele riže . Osim Antiontensin , smeđa riža sadrži vitamin . U zdjelu smeđa riža sadrži 3,5 grama vlakana , abijela riža samo sadrži manje od 1 gram .

Učinkovitost crvene riže uz sprečavanje pengerasaan krvnih žila i visoki krvni tlak , također može poboljšati razvoj mozga i smanjiti razinu kolesterola u krvi . Smeđa riža je vrlo dobar za bebe jer sadrži Tamin ( vitamin B1), što može spriječiti beriberi u dojenčadi . U stvari, to sadrži željezo u njemu previsoka , može pomoći dojenčad u dobi od 6 mjeseci, a prije unosa željeza iz majčinog mlijeka više nije dovoljna da zadovolji potrebe tijela .

Pa , tko želi izbjeći bolesti otvrdnuće arterija i visoki krvni tlak , mnogo - mnogo jedu smeđu rižu .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar