Selasa, 18 Februari 2014

cara menurunkan berat badan paling sederhana

cara menurunkan berat badan paling sederhana Kdo si ne želi imeti vitko telo. Vsaka ženska bi radi, da imajo slim telo , vključno z vami . Vendar pa boste pogosto tako leni, da gredo v telovadnico , telovadba ali celo ob dieti drog na redni osnovi . Tukaj jenajlažji rešitev in primerna za vas, da hitro izgubijo težo .

1 . sprehod

Hoja jenajlažji način , da izgubijo težo . Če se počutite krive za to porabili preveč časa pred televizijo , ali prestar za delo na vaši mizi , seveda peš , jenajlažja rešitev . Hoja na redni osnovi , ne samo pomaga zmanjšati stres in poveča raven energije , ampak služijo tudi za krepitev mišic nog . Če nimate veliko časa, morda lahko odločite za stopnice kot dvigalo na delovnem mestu.

2 . Odpravo slabih navad

Saj veš , da moraš to narediti, ampak včasihskušnjava , da prihaja tako veliko, da je težko narediti. First of all , boste morda morali spremeniti svojo prehrano , da se bolj zdravo. Poskusite omejiti ogljikove hidrate . Ogljikovi hidrati niso slabe za vas. Če pa ga porabijo preveč , ne da bi vadbo lahko povzroči vaša teža povečala . Izogibati se je treba ogljikovi hidrati , kot so kruh in brezalkoholnih pijač , tako da boste morali poskusiti , da jih nadomestiti z bolj zdravim alternativ , kot so rjavi riž in vodo.

3 . All- round

Vsestranski je še en način , da vam pomaga priti v formo z malo truda . Ko ste na telefonu , gledanje televizije ali samo sproščujoče , boste morda tudi to malo vaje. Vam ni treba storiti, da se preveč naporno vadbo , kot na tekočem traku . Obstaja veliko bolj učinkovite načine, kot sit- ups , kjer ste lahko fit in brez težav .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar