Sabtu, 03 Mei 2014

cara mudah mengecilkan perut tanpa olahraga

cara mudah mengecilkan perut tanpa olahraga Kako smanjiti stomak bez vježbe možete učiniti na način da se izbjegne određene namirnice koje mogu izazvati povećan trbuh nadutost i određene namirnice koje mogu nositi sa nadutost želuca .

Kao što su gubitak težine , biti u mogućnosti da biste dobili idealnu tanak stomak zahtijeva vremena, truda i strpljenja . Ali radi male promjene u ishrani , onda možete napraviti velike promjene , tako da želudac izgledaju tanji i tanji . Ne mogu čekati da isprobate ? Idi vidi preispitivanje u potpunosti ispod .

Ako konzumirane hrane
Potrošnja zdravu hranu
Dijeta ne znači da ne jedu sve , samo treba da jedem 5-6 puta, ali u malim porcijama . Po ne jede i gladovati da će akumulirati više masti i brže . Osim toga , ako ne jedu sve , a zatim metabolizam organizma može biti prekinut . Da biste ubrzali metabolizam tijela , morate konzumirati zdravu ishrana bogata proteinima , dobrih masti i složenih ugljikohidrata .

Za unos proteina može uključiti mahunarke poput graška , soje , bademi , lješnjaci i orasi , su također izvori životinjskih proteina , kao što su mlijeko ili nemasni jogurt , piletina , jaja , i nemasno meso , i bogat izvor proteina koji je također zdrava masti kao što su riba .

Što se tiče izvor zdravih masti , možete dobiti od maslinovog ulja , lanenog ulja , suncokretovo ulje , i avokado .

Za izvor ugljikohidrata , potrošnje ishrane kao što su smeđa riža , cijela zrna , ili voće poput grožđa , jagoda , jabuka , i zeleno povrće kao što su špinat, i drugi .

Odaberite zdrava pića
Zdrava pića kao što su jogurt pića , voćni sokovi , sokovi od povrća i nemasnog mlijeka . Budući da postoji nekoliko pića koja sadrže dovoljno visoko kalorija kao što su gazirana pića , sirupa , ili alkohol može učiniti abdomena više nadutost .

Piće mineralna voda je dovoljna
Vode u tijelu služi da olakša probavni sistem i metabolizam , kao i olakšavanje bolju apsorpciju hranjivih tvari . Stoga je dovoljno za tijelo je mineralna voda je vrlo važno konzumirati osam čaša mineralne vode dnevno .

Hrane kako bi se izbjeglo
Sirova hrana i velike porcije
Sirova hrana i hrana sa veliki dio vašeg probavnog trakta može proširiti sa ekstra volumen . Nutrijenti dobiti od pola šolje kuvanog mrkve je jednak jednoj šalicu sirove mrkve . Dakle , potrošnja povrća koje su kuhani da zadovolji prehrambene potrebe .

Hrana visoke u natrij
Obično natrijev ili soli ili začin često naći u prerađenu hranu . Natrij ima svojstva koja mogu privući vode . Izbjegavajte konzumiranje natrija veća od uobičajene količine , jer to može učiniti te spasiti više tekućine može dovesti do osjećaja letargije , tijelo izgleda više otečene i viška kilograma vode .

Žvakaća guma
Ispostavilo se da je često žvaku također mogu napraviti nadutost trbuha . To je zato što je mnogo proguta zrak i zaglavila u probavnom traktu kao rezultat žvakaćih guma . U zarobljeni zrak može uzrokovati pritisak i abdominalna nadutost biti super .

Izbjegavajte brzu hranu
Fast food , čokolada i grickalice poput čipsa i slično nemaju nutritivnu vrijednost. Ali izbjegavajte ove namirnice , jer to može učiniti vaš želudac više naduta . Prebacite se troše više hranljive namirnice za tijelo .

Odmah radi promjene u načinu života kako bi izbjegli neke od ishrana može dovesti do sve nadutost želuca i zamijeniti ga s nekim dijeti iznad preporučene . Sretno !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar