Jumat, 16 Mei 2014

benefits of honey journal

benefits of honey journal Muinaisista ajoista , hunajaa kutsutaan yhdeksikauneuden salaisuuksia naisten , erityisesti naisten egyptiläisten . Heidän mukaansasisältö hunajaa voi tehdä kasvot notkea ja vapaa akne .

Kuten lainasityyppi F ,naiset Kreikan, Rooman ja muinaiset egyptiläiset aina käyttää hunajaa eri kauneus rutiineja . He uskoivat, että hunaja poimia monia etujaterveyden ja kauneuden ihoaan .

Hunaja onluonnollinen kosteudensäilyttäjä . Tämä tarkoittaa sitä, että hunaja voi houkutella vettä ja pitää seihokerros niin sammutettua ja notkea . Hunaja sisältää myösantiseptinen , joka voi parantaa ihon ärsytystä ja finnejä .

Vitamiinien ja kivennäisaineiden riippuen siitä, missäkulta on tuotettu. Tämä johtuu siitämettä kukista , jotka kasvavat kultakin alueelta on erilainen . Yleensä hunaja sisältää vitamiineja B monimutkainen , kalium- , aminohappoja, hivenaineita . Ja runsaasti antioksidantteja , joka tekee erinomaista hunajaa kauneutta .

Voit saadamonenlaisia ​​kehon ja kasvojen hoitotuotteet sisältävät hunajaamarkkinoilla . Mutta jos haluat lisätä oman hunajaa kotihoidon tuotteet , tarvitsetpaksu kosteusvoide seokset.

Saat kasvonaamion , sekoita 2 rkl hunajaa 2 tl maitoa ja lämminmikroaaltouuni . Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia . Huuhtele lämpimällä vedellä . Tai se voi olla sekoittamalla 1 tl hunajaa , 1 tl maitojauhetta ja 1 munankeltuainen , sekoittaen, kunnes paksu ja tasainen ja olehkan kasvot .

Ei vain hyväkasvojen ja vartalon iho , hunaja on hyötyä myöshiukset . Jos haluat tehdä hunajaa kuinhoitoaine , sekoita 2 ruokalusikallista hunajaa puolituoreita avokado öljy ja 1 tl oliiviöljyä tai kosteusvoide kuten jojoba . Hiero kevyesti kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 30 minuuttia ja pese .

Kuten sinulle, joka haluat olla pehmeä huulet ja poskipuna , sekoitamuutama tippa hunajaahuulirasva . Levitä yöllä ja tunnet pehmeämpi huulilla, kun nouset ylössängyssä .

Ei paljon sivuvaikutuksia saatu hunajaa. Mutta jos olet altis allergiat tai ole koskaan kokeillut ennen hunajaa , sovelletaan hunajaa sisäpuolellakyynärpään ja katso, jos on olemassa erityinen reaktio .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar