Kamis, 01 Mei 2014

cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b

cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b Kako izgubiti težinu na osnovu krvne grupe je jedan od načina da biste dobili idealnu tjelesnu težinu na dijeti . Smrsate prema krvnoj grupi ishrana se vjeruje da pružaju maksimalne rezultate .

Zapravo krvne ishrana je bila kontroverzna , mnogi koji se slažu ili obrnuto . Budući da je ljudsko tijelo je vrlo složen i brojni faktori koji uzrokuju debljanje može ići gore ili dolje . Ali ako si zaintrigiran dijeti krvne grupe , a zatim sluša potpuno cijelu recenziju u nastavku .

Zašto se krvne ishrana Vjeruje se da pomogne izgubiti težinu ?

Kao knjigu koju je napisao Peter J. D' Adamo , ND , pod nazivom " Eat Right za vaš tip : The Diet Solution da Boravak individualizirati zdrav , žive duže i Postizanje Vaš idealnu težinu " da određene namirnice mogu imati meni dobro u grupama i može biti prilično utjecajni nije dobro u bilo koje druge vrste krvi . To se događa zbog toga što krv u velikoj mjeri utiče na probavni sistem i metabolizam u tijelu . By znajući pravu hranu na bazi krvne dijeti program tako da možete postati uspješniji .

Evo nekoliko smjernica bazirana na krvnu grupu ishrane kao citirao vemale.com .

How to Lose Weight krvne grupe A
Meni hrana koja se može konzumirati krvne grupe A su biljnog proteina , kao što su soja , integralne žitarice , povrće i organskih Perbanyak potrošnje . Odaberite lagane sportske kao zdrav način može pokrenuti metabolički sistema organizma .

How to Lose Weight Blood Tip B
Za tip B krvne grupe , odgovara izbornik je hrana niske masnoće mlijeka i mesa , da je bolje da se izbjegne pšenice , slada , kukuruz i leća . Što se tiče atletike , krvnu grupu B treba pokrenuti prilično atletske , a ne višak kilograma .

How to Lose Weight Blood Type O
Krvna grupa O mogu konzumirati izbornika hrane , kao što su nemasno meso , perad i ribu . I savjetovao da se ograniči unos susama , kruh , oraha i odgovara teških treninga , kao što je dizanje tegova .

How to Lose Weight Blood Tip AB
Zadnji za krvne AB treba izbjegavati izbornik hrane piletine , govedine svinjetine , i skloniji plodova mora izbornik , znamo , i mlijeko za AB krvne grupe obično ima osjetljiv probavni trakt . Dok atletski fit je umirujuće vježbe , kao što su joga i meditacije .

To nije sve dijeta programi mogu uklopiti u sve , neke uspješne neki ne . Treba imati na umu je da li meni hranu u veće tijelo aktivnosti radimo , tijelo fiksne energije prednosti . To je rezultiralo tjelesne težine ostao nepromijenjen ili čak biti u mogućnosti voziti . Zabavite se !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar