Senin, 26 Mei 2014

cara mengecilkan betis agar terlihat indah

Heeft u een kalf , dat is te groot probleem voor sommige mensen , vooral vrouwen . Als gevolg van het hebben van een groot kalf maakt zelf het gevoel pecaya vrouw te worden verminderd als gevolg van zijn been ziet eruit als een voetballer .

Eigenlijk zijn er verschillende voordelen van een grote kalf . Meestal dikke kuiten kijken meer wit omdat het vaak wordt gedekt bij het doen van activiteiten in de buitenlucht . Naast witte , dikke kuiten te sterk om het gewicht te dragen . Echter, omdat het te groot is , over het algemeen zwaar en moeilijk om een ​​manier om jeans die passen ontwerpen vinden .

Oorzaak kalveren ziet er geweldig uit kan worden veroorzaakt door een teveel aan vet deposito's of grote spieren . Om dit te overwinnen , moet je ijverig oefening om vet in de kuiten branden . Naast de oefening , zijn er enkele dingen die je zo moet vermijden dat de kalveren niet groot worden . Hier zijn enkele tips die je kunt doen om kalveren natuurlijk en veilig krimpen .

Vermijd Kosten In Excess in Heel
Door het geven van onnodige belasting op de hielen , natuurlijk kunt u tot een groot kalf . Moeten altijd in evenwicht te brengen het zwaartepunt van het lichaam over de gehele zool van de voet tijdens het lopen .

Pilates en Yoga
Door het doen van Pilates beweging die zich sterker en rekoefeningen aldus buigen en uit te breiden spieren voor een hogere houding. Dus de vorm van de voet kijken vlakker en de grootte van het kalf ideaal. Terwijl yoga het effect van een meer ontspannen , waardoor de bloedsomloop kan geven aan de spieren en helpt regelmatigheid , waardoor het makkelijker om een kleine kalf krijgen .

Reproduceren Cardiovasculaire oefening
Met de nadruk op lichte oefeningen , zoals joggen en prioriteren van veerkracht kan kalf zwemmen effectief krimpen. Maar vermijd run snel of sprint en andere sporten die kracht en snelheid van voetenwerk nodig .

Voer Ankle Beweging Circle
De truc om rechtop te zitten in een stoel , til een voet na het begin van de enkel ( enkel) met de klok mee 6 keer. Herhaal de beweging met een beweging tegen de klok . Doe dezelfde beweging , afwisselend tussen linker-en rechtervoet .

Doen Oefening Calf Press
Gebruik soleus druk hulpmiddel om kalveren kijken meer solide. De truc om rechtop te zitten in het bestuur beschikbaar zijn, plaats dan het lipje aan de bovenkant van de dij pads. Nadat de lading wordt aangepast , verhogen de kerende lagers door het opheffen van de hiel .

Met behulp van de Elliptical Trainer
Deze tool kan je alternatief als vervanging voor wandelen . De instrumenten die worden gebruikt voor het genereren van de beweging zoals wandelen is goed voor het grootste deel quadriseps trein, dat is een set van spier boven de knie . De resultaten van uw kalveren kleinere basis van wat je wilt .

cara mengecilkan betis agar terlihat indah Hoe om gewicht te verliezen als geheel ook moet je doen als er een stapel van vet niet alleen op de kuit alleen. Bovendien, als er nog vet in de buik , armen , dijen en andere lichaamsdelen die de smaak kan worden afgebroken gewoon geloven in jezelf . Veel succes !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar