Kamis, 05 Desember 2013

Cum să scapi de greutate rapid În Săptămâna

Este o dieta realist care într-adevăr poate pierde in greutate ? Au încercat diete , cum și se pare că rezultatele sunt aceleași , în cazul în care mult timp oricum .

Ei bine , pierderea in berat badan nu este doamnelor instant . Pe dreapta , există o mulțime de grasime corporala pentru a fi arse și eliminate , în scopul de a corpului re -trim . Dar să-și piardă cel puțin 2-3 kilograme într-o săptămână , nu este imposibil dacă încercați acest fel .


duminică

Asigurați-vă că meniul este tot meniu natural, nu ar trebui să existe alimente procesate / conservate / conservate . În mod evident , meniul nu trebuie existent etichetă . Pentru că , trebuie să mergeți la cumpărături la piață și gatiti pentru propriul meniu . Este distractiv să se facă în săptămânile corect ?

luni

Limita de dieta bogata in calorii . Aflați , cât de multe calorii în produsele alimentare dvs. în acea zi . Pentru femei , să limiteze aportul zilnic de nu mai mult de 1.500 .

marți

Tăiați toate alimentele bogate in carbohidrati . Extinde partea de fibre pe care le puteți obține de la fructe și legume .

miercuri

Arde calorii cu exercitii . Puteți alege exercitarea corespunzătoare care vă place . În mod clar , de calorii trebuie să fie arse de azi .

joi

Fructe și legume detoxifiere se poate face azi . Deci , veți mânca numai legume si fructe de diferite culori . Într-adevăr, a sugerat că culoarea de substanțe nutritive și vitamine alimentare diverse diasup completă .

vineri

Asigurați-vă că consumul de alcool are nevoie de tercukup , consumul a cel putin 2-3 litri de apă în aceste zile . Bea încet, astfel încât să nu urina întotdeauna tot timpul .

sâmbătă

Ei bine , asta e ultima ta zi de dietă înainte de momentele speciale pe care le vor participa . Consumul de alimente bogate in proteine ​​de astăzi . Există o varietate de retete, care pot fi încercat , dar asigurați-vă că alimentele pe care le mananci , da - scăzut de grăsimi .

Acum, încercați să conta cât de multe greutate de succes te jos în această săptămână ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar