Rabu, 18 Desember 2013

cara ampuh memutihkan kulit ketiak

cara ampuh memutihkan kulit ketiak gdgПроблемът се оказа черна мишниците не е тривиално. Има черен мишниците може значително да намали доверието дори ако тя се съхранява в ръкава.

За някои хора , черен мишниците избелване лечения в салона е доста скъпо , така че се опитайте различни алтернативни начини. За съжаление , не всички начина, по който знам , че е безопасно , особено сега , че много от крема Abal Abal , които причиняват опасни странични ефекти , както за красота и здраве.

Всъщност , лечение и избледнявам тъмни подмишниците може да се направи с различни естествени материали, като петте следните материали :

Прочистете лимони

Плодове, отглеждани лимони лесно и бързо да дава плодове . Съдържанието на витамин С е висока и е полезно като природен белина . Избелване на кожата ефикасност се признава , че са безопасни и пазят кожата си свежа.

За да избелите мишниците , просто търкат мишниците с лимон ежедневна употреба . В допълнение към избелване , лимон също ще помогне почистване на останалата част от мъртвите клетки на кожата и прави тялото стане по- ароматно.

Куркумата скраб

Куркумата от древни времена е бил таен красотата на дъщерите в Индонезия . Мощен избелване на кожата , куркумата също може да се използва като пилинг за тъмни подмишниците .

Просто купуват куркума на прах и нанесете върху зоната на подмишниците . Нека престои няколко минути и след това се изплаква . Трябва да се направи всеки ден за природен лечение, което също спомага за преодоляването на миризмата на тялото .

Кисело мляко и лимонов сок

Смесете кисело мляко с няколко капки лимонов сок . След това нанесете скраб и се оставя да престои в продължение на 10 минути.

Изплакнете със студена вода и да получите по-бели, подмишниците , когато се извършва редовно всяка седмица.

краставица

Допълнение към освежаване на кожата краставица , то също може да помогне за премахване на петна върху кожата. Сега, за да се преодолее черен подмишницата , след maskerkan краставица пюре под мишницата . Оставете за 10-15 минути , след това изплакнете с топла вода. Направи го 2-3 пъти седмично в продължение на задоволителен резултат .

Прочистете картофи

В допълнение към краставици , картофи прекалено мощни, за да се преодолее черно петно ​​върху кожата. Можете да смаже картофите и след това да го прилага като маска под мишницата . Извършване на всеки преди къпане , така че резултатът е задоволителен .

Естествените материали имат много предимства. Когато се прилага редовно ще даде ефект до известна степен. Красива не е непременно скъпо , нали?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar