Selasa, 03 Juni 2014

cara alami memutihkan kulit wajah tanpa efek samping

cara alami memutihkan kulit wajah tanpa efek samping Miten valkaista ihoa ilmansivuvaikutuksia tietenkin hyvin turvassakemiallisten perustuvia tuotteita , jotka eivät ole selkeitä . Se on yleensä valmistettu kemiallisten tuotteiden antaa suoraa ja välitöntä vaikutusta . On kuitenkin syytä huomata, kuinka pitkän aikavälin haittavaikutuksia, jotka voivat vahingoittaa terveyttä .

Sinun täytyy tietää , ettävalkaisuun tuotteita, jotka lupaavat tarjota instant tuloksia vaarallista riskiä . Koska se voi ollatuotteen menggandung elohopeaa tai hydrokinonia hallituksen kieltämään .

Välttäähaitallisia sivuvaikutuksia , voit käyttää joitakin seuraavista luonnollisia ainesosia kuten lainattu vemale.com .

jicama
Yam on uskottu jälkeen ja on laajasti käytössä Indonesian women suorittaa ihonhoito . Bengkoang sisältävät pachyrhizon , rotenon , B1-vitamiini ja C-vitamiinia Voit naamio bengkoang säännöllisesti poistaa mustat tahraedessä , koska akne ja valkaistaihoa .

papaija

Papaija hedelmä osoittautuu suurta hyötyä kauneus . Papaija sisältää samoja aineita alfahydroksihappo joka voi valkaistakasvot myös vähentää kasvojen ryppyjä . Voit rutiininomaisesti käyttääpapaija maski mahdollisimman tuloksia .

maito

Voit käyttää täysmaitoa valkaistaihoa . Valkaistaihon , voit hakea tuoretta lehmänmaitoa , joka on keitetty edessä . Anna seistä noin 15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä .

Luonnollisia ainesosia ovat parempia kuintuotteet , jotka käyttävät kemikaaleja . Kiinnostunut kokeilemaanluonnonmateriaalia edellä ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar